Název | Množství a jednotka |
---|---|
chobotnice | 500 g |
cibule | 1/2 ks |
česnek | 2 stroužky |
cherry rajčátka | 5 ks |
cuketa | 50 g |
portské víno | 50-100 ml |
kapary | 1 lžička |
citron | |
bazalka | 1/2 lžičky |
pepř celý | 4 kuličky |
chilli | špetka |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
sépiové těstoviny |
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky a mrkev a... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na plátky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Těsto:Cukr utřeme se třemi žloutky (jeden žloutek si odložíme stranou do... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...